Livena bučica 12.5kg – Ručni teg

Livena bučica 12.5kg – Ručni teg

4.800,00 RSD

Na lageru

4.800,00 RSD

Livena podesiva bučica 12.5kg f30

Šipka 35cm f30 (hromirana sa dva osigurača)
4 x 2.5kg liveni teg f30

NAPOMENA* Kalup i oblik ploča može varirati. Ukoliko vam je izgled ploča bitan kontaktirajte nas preko maila ili vibera i zatražite fotografije trenutnih modela.

Opis

Livena bučica 12.5kg

Livena bučica 12.5kg sastavljena je od: 4 x 2.5kg liveni teg f30 + šipka 35cm (hromirana sa osiguračima)

Bučice su jedan od najkorišćenijih rekvizita za vežbanje. Popularne su kako u teretanama tako i u kućnim uslovima. Ne zauzimaju mnogo prostora a daju mogućnost raznovrsnog vežbanja. Možete ih koristiti za najosnovnije vežbe: biceps i triceps. Vežbati ramena na različite načine: letenje, prednje rame, potisak iz ramena… Povlačenje za lepezu leđa i još mnogo toga…

Profesionalne bućice za rad u teretanama su uglavnom fiksnih težina dok se amaterske f30 bučice uglavnom montiraju i njihove težine možete menjati. Upravo iz tog razloga su idealne za kućnu upotrebu zbog uštede prostora pošto ne morate imati veliki broj bučica za različite težine. Štedite i prostor i novac.

F30 bučice u našoj ponudi se sastoje od hromirane šipke f30 u dve različite dužine(35cm i 38cm) i ploča sa tegovima (livene ploče i gumirane ploče). Razlika između ove dve šipke je u dužini dela za slaganje tegova. Šipka od 38cm je zgodnija za bučice težine preko 15kg. Za bučice manjih kilaža savetujemo šipku od 35cm. Kod ploča razliku imamo samo u završnoj obradi. Gumirane ploče su od metala kao i livene ali je metal dodatno presvučen gumom. Prednost gumiranih ploča je u tome što čuvaju podlogu (parket) vaše kuće tj. stana.

Od broja ploča na šipci i njihove težine(1kg, 2.5kg, 5kg) zavisi kilaža same bučice. Na našem sajtu možete pronaći veliki broj različitih težina bučica, a ukoliko želite neku vašu kombinaciju cenu možete izračunati sami ili pozvati nekog od našeg osoblja za informacije. U slučaju da niste sigurni koja je kombinacija najbolja za vas mi ćemo vam dati stručan savet ali u svakom momentu možete sami izabrati kombinaciju tegova i šipki po vašem izboru.

Cena bučice

Cena bučice će zavisiti od izbora šipke i ukupne težine i vrste tegova koju izaberete. U ukupnu težinu bučice uračunajte i težinu same šipke koja iznosi negde oko 2.5kg.

Šipka 35cm f30 – cena: 1500rsd

Šipka 38cm f30 – cena: 1800rsd

Liveni teg f30 po jednom kilogramu        – akcijska cena: 300-340 rsd/kg

Gumirani teg f30 po jednom kilogramu – akcijska cena: 380 rsd/kg

Dostupne težine ploča za bučice: 1kg, 2.5kg, 5kg

Posedujemo i veće težine ploča f30 od 10kg, 15kg i 20kg ali one zbog svog velikog prečnika nisu naša preporuka za montiranje na male šipke od 35cm i 38cm. Njihova osnovna namena je upotreba na benč šipkama veće dužine.

Marka: GimFit

Uvoznik: Capriolo Doo Bačka Topola

Zemlja porekla: Kina

Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Dodatne informacije

Težina 12,5 kg

Recenzija

Još nema komentara.


Budi prvi koji ce napisati komentar za: Livena bučica 12.5kg – Ručni teg

Možda će vam se svideti …