Filter

Pilates lopte, Pilates oprema, prodaja Beograd, Požeška 150a – ENDLESS Sport

Pilates oprema

Pilates metodPilates) je sistem fizičkih vežbi koji je razvio Joseph Pilates. Pilates je forma vežbanja koja istovremeno razvija specifičnu mišićnu snagu kao i fleksibilnost mišića i zglobova, čime se postiže optimalna telesna uravnoteženost. Pilates metodom (sistemom vežbi) se povećava snaga i elastičnost tela, a u isto vreme razvija i mentalna sposobnost i koncentracija.
Danas je pilates izrazito popularan u rekreativnim fitnes centrima ali u isto vreme i kao rehabilitacioni metod. Posebno u većbama jačanja leđnih mišića.
Pilates-oprema
Pilates-oprema

Pilates lopte 55 cm, 65 cm, 75 cm

Pilates lopte za individualne i grupne treninge. U ponudi su različite dimenzije pilates lopti od 55 cm, 65 cm i 75 cm. U zavisnosti od vaše visine izaberite odgovarajuću loptu. Lake za naduvavanje i izduvavanje. Idealne za pilates treninge u fitnes centrima ali i za samostalne treninge u kućnim uslovima. Pilates lopta je jedan od osnovnih fitnes rekvizita. Odlična za jačanje trbušnih i leđnih mišića.

Pilates trake

 Trake za pilates različitih dimenzija i otpora. Idealne za različite fitnes vežbe zatezanja i oblikovanja tela. Uglavnom se koriste za jačanje mišiča ruku i nogu. Vrlo često su u upotrebi i za rehabilitacione svrhe. Idealne za sve starosne grupe i odlične za održavanje mišićnog tonusa.