Filter

Sobni bicikli, prodaja Beograd, Požeška 150a, Banovo brdo. Povoljne cene i veliki izbor na web shop-u.

Sobni bicikli

Sobni bicikli su najčešće korišćena fitnes sprava.  Bez obzira da li nam je cilj kardio trening ili klasično trošenje viška kalorija i mršavljenje sobni bicikl uglavnom postaje prvi izbor kod vežbača. Nekoliko bitnih faktora utiče na ovu odluku. Prvi i možda najvažniji je taj što za najmanje novca u odnosu na ostale trenažere možemo dobiti funkcionalnu spravu. Sobni bicikl će podjednako efikasno odraditi svoju osnovnu namenu, a to je uspešan trening.

Bez obzira da li vozimo sobni bicikl ili neku drugu spravu sama aktivnost je najvažnija. Jer bez aktivnosti nema ni potrošnje kalorija , a ni kardio treninga.

Drugi bitan razlog koji utiče na naš izbor je njegova veličina. Sobni bicikli su najmanje fitnes sprave. U uslovima savremenog života gde je svaki metar prostora u stanu ili kući veoma bitan sobni bicikl se nameće kao idealno rešenje. U isto vreme zahvaljujući svojim malim dimenzijama možemo ga poprilično jednostavno pomerati i premeštati iz jedne prostorije u drugu.

Sobni-bicikli
Sobni-bicikli

Sobni bicikli – saveti za kupovinu

Na prvi pogled prilikom kupovine svi sobni bicikli deluju slično. Ukoliko ih isprobamo i pokušamo u praksi da ih ocenimo primetićemo da to i nije baš tako jednostavno i da postoji dosta razlika između modela. Osnovne stvari na koje bi trebali obratiti pažnju prilikom kupovine je udobnost sedišta i sam osećaj prilikom okretanja pedala. Udobno sedište je od ključne važnosti jer ukoliko vam nije udobno u toku vožnje postoji velika verovatnoća da ćete odustati od treninga.  Uočićete da se kod nekih modela pedale ne okreću ujednačeno i da imate utisak da vam pedale propadaju u toku vežbanja. Takav sobni bicikl sigurno nije za vas. Pronađite model koji će vam pružiti ujednačen osećaj prilikom vožnje.

Najjeftinije modele sobnih bicikala po našem mišljenju treba izbegavati iz gore navedenih razloga. Uglavnom ne pružaju dovoljno kvalitetan trening, a za malo veću cenu uglavnom možemo kupiti nekoliko puta bolji bicikl.

Ukoliko vam je potrebana pomoć prilikom izbora pozovite neki od ENDLESS Sport kontakt telefona i dobićete stručne savete koji vam mogu pomoći prilikom izbora pravog modela za vas.