O nama

O nama

ENDLESS Sport osnovan je 2006g. i od tada se bavi prodajom sportske opreme. Već celu deceniju stičemo iskustvo koje pokušavamo da unapredimo iz godine u godinu. Zahvaljujući tome naši potencijalni kupci ce uvek dobiti stručan savet pri izboru zeljenog proizvoda. U svakom momentu pozivom na naše telefone ili kontaktom preko maila možete zatražiti bilo kakav savet ili sugestiju. Iz naseg dosadašnjeg iskustva se pokazalo da je to od ključnog znacaja prilikom izbora za sve kupce koji su početnici u vežbanju i kupovini fitnes i boks opreme kao i drugih sportskih rekvizita za vežbanje u teretani ili u kućnim uslovima.
Bavimo se prodajom sportske opreme za fitnes uključujući sprave (trake za trčanje, sobne bicikle, krostrenažere…) kao i prateće rekvizite. Kod nas možete naći širok izbor opreme za boks i ostale borilačke sportove. Ukoliko želite da vežbate u kućnim uslovima na raspolaganju vam je i veliki izbor opreme za teretane u amaterskom f30 obliku (šipke, tegovi, bućice, ruska zvona itd). Ukoliko želite da opremite teretanu pogledajte našu profesionalnu f50 ponudu.
Godinama se trudimo da nasa ponuda bude zadovoljavajuća kupcima po kvalitetu, ali i po povoljnim cenama. Obim ponude neće ostaviti ravnodušnim ni jednog aktivnog sportistu.

Poslednje 4 godine aktivni smo i u online prodaji. Preko našeg sajta možete se informisati o cenama i nasoj celokupnoj ponudi. Trudimo se da svaki proizvod bude predstavljen sa što kvalitietnijom fotografijom i opisom tako da svaki kupac može izabrati proizvod po svojoj želji i iz udobnosti svoga doma. Poručenu opremu preko sajta ili nasih telefona šaljemo kurirskim službama na teritoriji Srbije. Veliki deo asortimana je dostupan i van online prodaje. Možete nas lično posetiti i na licu mesta pogledati, isprobati i kupiti željenu opremu u našoj radnji u Beogradu.

Nalazimo se u trznom centru 150a na Banovom brdu u Beogradu.Ulaz u nivou ulice, lokal broj 9.

Naša oprema za vašu lepotu i zdravlje!

S poštovanjem,
ENDLESS Sport

ZAŠTO IZABRATI NAS

ISPORUKA KURIRSKIM SLUŽBAMA

NA TERITORIJI CELE SRBIJE

PLATITE NA VAŠOJ ADRESI

PRILIKOM PREUZIMANJA

PORUČITE TELEFONOM

011 75 43 448
063 72 71 599

Zadovoljni kupci

Odlično mesto za kupovinu sportske opreme.Naočare za plivanje po atraktivnoj ceni i odličnom kvalitetu.
Igor Simić
Veliki izbor sa odličnim cenama i odličnom uslugom. 🙂 …
Vuk Vukić
0
+
KUPACA
0
+
ZAPOSLENIH
0
HR
DOSTUPNA PODRŠKA
0
%
POZITIVNE RICENZIJE