Dobrodošli u ENDLESS Sport

ISPORUKA KURIRSKIM SLUŽBAMA

na teritoriji cele Srbije

PLATITE NA VAŠOJ ADRESI

prilikom preuzimanja

PORUČITE TELEFONOM

011 75 43 448
063 72 71 599

Cart

Oprema za plivanje

Oprema za plivanje, Naočare za plivanje, Kapice za plivanje, prodaja Požeška ulica TC 150A, Beograd

Oprema za plivanje

Veliki izbor osnovne opreme za plivanje po povoljnim cenama. U našoj ponudi možete pronaći naočare za plivanje i silikonske kapice za plivanje koji predstavljaju najbitniju zaštitu za vaše oči i glavu prilikom plivanja.

Naočare za plivanje

Naočare za plivanje u raznim bojama prilagođene i muškarcima i ženama. Idealne za letnje mesece na moru i vreme odmora kad možete sa njima zaštititi svoje oči od čestog i neprijatnog uticaja slane morske vode ali i jakog sunca. Odlično će poslužiti i u zimskim mesecima onima koji vole plivanje u zatvorenim prostorima kao što su bazeni.

Oprema-za-plivanje

Kapice za plivanje

Zaštitiće vašu glavu, odnosno kosu od nepotrebnog i čestog kvašenja. Posle svakog plivanja vaša kosa će ostati suva i neće biti izložena negativnom uticaju soli prilikom plivanja na moru. Odlično će poslužiti i u toku zime kad budete želeli da vam kosa ostane suva nakon plivanja u zatvorenim bazenima. U ponudi imamo modele za decu (junior) ali i za odrasle (senior). Sve kapice su izrađene od silikona i odlično prijanjaju i sprečavaju ulazak vode.

Prijavi se na mail listu

Klikni na dugme

Kontaktirajte nas

 •  

  Strk Endless Požeška 150A, lokal 9
  Beograd, Banovo brdo PIB:104450204 MB:60199388

 •  

  011 75 43 448
  063 72 71 599

 •  

  endlesssport@gmail.com