Filter

Oprema za plivanje, Naočare za plivanje, Kapice za plivanje, prodaja Požeška ulica TC 150A, Beograd

Oprema za plivanje

Veliki izbor osnovne opreme za plivanje po povoljnim cenama. U našoj ponudi možete pronaći naočare za plivanje i silikonske kapice za plivanje koji predstavljaju najbitniju zaštitu za vaše oči i glavu prilikom plivanja.

Naočare za plivanje

Naočare za plivanje u raznim bojama prilagođene i muškarcima i ženama. Idealne za letnje mesece na moru i vreme odmora kad možete sa njima zaštititi svoje oči od čestog i neprijatnog uticaja slane morske vode ali i jakog sunca. Odlično će poslužiti i u zimskim mesecima onima koji vole plivanje u zatvorenim prostorima kao što su bazeni.

Oprema-za-plivanje
Oprema-za-plivanje

Kapice za plivanje

Zaštitiće vašu glavu, odnosno kosu od nepotrebnog i čestog kvašenja. Posle svakog plivanja vaša kosa će ostati suva i neće biti izložena negativnom uticaju soli prilikom plivanja na moru. Odlično će poslužiti i u toku zime kad budete želeli da vam kosa ostane suva nakon plivanja u zatvorenim bazenima. U ponudi imamo modele za decu (junior) ali i za odrasle (senior). Sve kapice su izrađene od silikona i odlično prijanjaju i sprečavaju ulazak vode.