Filter

Sanke i Klisko za sankanje, Prodaja u Beogradu, Požeška 150a, Banovo brdo

Sanke

Sanke su najpopularniji vid dečije zabave u toku zimskih meseci. U ENDLESS Sport ponudi zimske opreme možete pronaći standardne drvene sanke ali i sve popularnije plastične sanke u raznim bojama. Plastične sanke u poslednje vreme postaju sve češći izbor kod roditelja i dece. Sa svojom lakoćom (masom od oko samo 2kg) omogućavaju deci ali i roditeljima vrlo lako vučenje i nošenje. Interesantan dizajn i zanimljive boje predstavljaju još jedan razlog zašto će plastične sanke predstavljati osnovnu dečiju igračku u vreme snežnih meseci. Izrađene su od najkvalitetnije plastike koja ima izuzetnu čvrstinu i izdržljivost, a u isto vreme dovoljnu elastičnost. Izdržaće i najniže temperature do čak -28 stepeni ispod nule. Kvalitetna plastika omogućava i veliku nosivost do čak 120kg.

Decije-sanke-i-Klisko
Decije-sanke-i-Klisko

Klisko za sankanje

Klisko za sankanje predstavlja još jedan lagan, jeftin i popularan vid dečije zabave na snegu. Vrlo su jednostavni i lagani za korišćenje. Svako dete će sa lakoćom da ga ponese sa sobom i koristi. Mogu se naći u obliku lopatice (sa jednom ručkom) ili u obliku tanjira (sa dve ručke). Takođe su dostupni u nekoliko interesantnih boja (plava, zelena i roze) koje će zadovoljiti potrebe dečaka i devojčica. Kao i klasične sanke klisko će sa svojom glatkom donjom površinom omogućiti deci ali i roditeljima sankanje i vrhunski vid zabave.

Bezbednost prilikom sankanja

Vodite računa o bezbednosti vaše dece prilikom sankanja. Iako je sankanje najpopularniji vid zabave za decu u toku zime ukoliko se pravilno ne upotrebljavaju može doći i do neželjenih povreda.

  • Ne koristite sanke u saobraćaju. Vučenje iza kola ili korišćenje na prometnim ulicama može ugroziti vašu bezbednost.
  • Izbegavajte sankanje na zaleđenim površinama gde lako možete izgubiti kontrolu nad sankama. Koristite ih isključivo na snežnim površinama.
  • Vodite računa o drugim osobama dok se sankate.
  • Poželjan je nadzor odraslih i nije preporučljivo samostalno korišćenje kod male dece.
  • Ne koristite ih na prevelikim strminama i mestima gde ima stenja i drveća koje vas mogu ugroziti.
  • Ne pravite nikakve izmene na sankama jer mogu ugroziti bezbednost vašeg deteta.
  • Ukoliko niste oprezni možete ugroziti zdravlje vaše dece ali i ostalih učesnika prilikom sankanja.