Filter

Sportske torbe za trening – Sportski rančevi

Sportske torbe za trening marke Leone 1947 idealne za boks, kik boks, muay thai, druge borilačke sportove kao i za sve sportove gde je potrebno preneti opremu od kuće do trening centra. Atraktivan italijanski dizajn torbi dodatno daje motiv za trening svima kojima estetika nije nebitan detalj.

Sportske torbe i rančevi za trening su nezaobilazni rekvizit za sve sportiste. Idealne su za profesionalce ali takođe potrebene i svim rekreativcima i početnicima. Možete ih koristiti i za fitnes, treninge u teretani, jogu, sportove sa loptom (fudbal, rukomet, košarku, odbojku…). Bez obzira kojim sportom se bavite moći ćete da spakujete sve potrebne rekvizite, peškire, odeću i obuću koja vam je potrebna za kvalitetan trening.

Dostupne u više oblika i veličina tako da će svako pronaći model shodno njegovim potrebama. Torbe su prostrane sa dodatnim džepovima i rajsferšlusima gde možete odvojiti i spakovati sitnice i dodatne stvari.

Muški modeli, ženski modeli, dečiji, univerzalni unisex… Nakon  korišćenja lako se spakuju i ne zauzimaju mnogo prostora. Vrlo su praktične pa ih možete koristiti i van sportskih aktivnosti odnosno prilikom putovanja kao putne torbe za pakovanje garderobe i drugih ličnih stvari.

Prilikom kupovine obratite pažnju na veličinu torbe i izaberite model koji će biti dovoljno prostran za vaše potrebe i sve rekvizite koje prenosite.

Sportske-torbe-i-rancevi
Sportske-torbe-i-rancevi