Dostava

Dostava

Dostava

Dostava se vrši kurirskom službom na teritoriji cele Srbije. Dostava se plaća po cenovniku kurirske službe prilikom preuzimanja paketa. Kod artikala kod kojih je naglašeno da je dostava besplatna biće isporučeni na vašu adresu potpuno besplatno. Proizvode šaljemo sa Bex kurirskom službom (BexExpress Doo). Cenovnik usluga (prevoza) možete pronaći i proveriti na njihovom sajtu

Svi poručeni proizvodi bez obzira na način poručivanja biće u najkraćem mogućem roku poslati na vašu adresu sa kurirskom službom. U najčešćoj praksi proizvodi poručeni do 12h šalju se istog dana. Sve porudžbine ostvarene posle 12h bice poslate sutradan. Dostava se vrši jedan dan nakon slanja kurirskom službom na kućnu adresu. Iako velika većina pošiljki bude isporučena u proseku 24h nakon slanja dostava isključivo zavisi od rada i brzine kurirske službe na koju ne možemo imati uticaj.  Proizvodi poručeni u petak posle 12h i preko vikenda biće poslati u ponedeljak. Proizvodi koji su poručeni u petak pre 12h biće poslati isti dan ali dostavu možete očekivati na vašoj adresi tek u ponedeljak pošto kurirske službe ne vrše dostavu subotom i nedeljom. Ukoliko iz bilo kog razloga nismo u mogućnosti da pošljemo poručeni proizvod ili ga trenutno nema na stanju bićete obavešteni na telefon koji ste ostavili prilikom porudžbine.

Ostavljamo mogućnost kasnijeg slanja ukoliko smo objektivno sprečeni zbog: obima posla, bolesti i sl. Takođe kao i kod vremena potrebnog za dostavu tako i vreme slanja može zavisiti od rada kurirske službe (na koju ne možemo uticati) i vremena potrebnog da dođu i preuzmu pakete. Oni takođe mogu biti sprečeni iz objektivnih razloga (kvar vozila, bolest kurira i sl.) i kasniti sa preuzimanjem. U praksi te situacije su retke i u 99% slučajeva paketi se šalju 12-24h nakon porudžbine.

Ukoliko želite uvek možete doći lično u našu prodavnicu koja se nalazi u Beogradu u Požeškoj ulici broj 150A (Tržni centar, ulaz u nivou ulice). Tržni centar se nalazi preko puta NIS benzinske pumpe.
Trudimo se da većinu opreme prezentovane na našem sajtu imamo u ponudi i u prodavnici. Poželjno bi bilo da pre dolaska proverite telefonom da li imamo željeni proizvod na stanju u prodavnici u tom momentu.

Troškovi dostave koju snosi kupac:

Za pakete od 0kg do 0.5kg troškovi isporuke iznose 480rsd

Za pakete od 0.5kg do 1kg troškovi isporuke iznose 490rsd

Za pakete od 1kg do 2kg troškovi isporuke iznose 520rsd

Za pakete od 2kg do 5kg troškovi isporuke iznose 550rsd

Za pakete od 5kg do 10kg troškovi isporuke iznose 620rsd

Za pakete od 10kg do 15kg troškovi isporuke iznose 810rsd

Za pakete od 15 do 20kg troškovi isporuke iznose 940rsd

Za pakete od 20kg do 30kg troškovi isporuke iznose 990rsd

Za pakete od 30kg do 50kg troškovi isporuke iznose 1200rsd

Za pakete preko 50kg trošak prevoza iznosi 36rsd dodatno za svaki kilogram.

S poštovanjem,
Strk Endless