Livena bučica 32.5kg – Ručni teg

Livena bučica 32.5kg – Ručni teg

9,600.00 RSD

Out of stock

9,600.00 RSD

Livena podesiva bučica 32.5kg fi30

Šipka 38cm fi30 (hromirana sa dva osigurača)
6 x 5kg liveni teg fi30
Bučica je podesiva.

NAPOMENA* Kalup i oblik ploča može varirati. Ukoliko vam je izgled ploča bitan kontaktirajte nas preko maila ili vibera i zatražite fotografije trenutnih modela.

Dostupnost: Nema na zalihama Šifra proizvoda: 5560 Kategorije: Oznake: , ,

Opis

Livena bučica 32.5kg

Livena bučica 32.5kg sastavljena je od:
6 x 5kg liveni teg f30
+ šipka 38cm (hromirana sa osiguračima)

Bučice su jedan od najkorišćenijih rekvizita za vežbanje. Popularne su kako u teretanama tako i u kućnim uslovima. Ne zauzimaju mnogo prostora a daju mogućnost raznovrsnog vežbanja. Možete ih koristiti za najosnovnije vežbe: biceps i triceps. Vežbati ramena na različite načine: letenje, prednje rame, potisak iz ramena… Povlačenje za lepezu leđa i još mnogo toga…

Profesionalne bućice za rad u teretanama su uglavnom fiksnih težina dok se amaterske f30 bučice uglavnom montiraju i njihove težine možete menjati. Upravo iz tog razloga su idealne za kućnu upotrebu zbog uštede prostora pošto ne morate imati veliki broj bučica za različite težine. Štedite i prostor i novac.

F30 bučice u našoj ponudi se sastoje od hromirane šipke f30 u dve različite dužine(35cm i 38cm) i ploča sa tegovima (livene ploče i gumirane ploče). Razlika između ove dve šipke je u dužini dela za slaganje tegova. Šipka od 38cm je zgodnija za bučice težine preko 15kg. Za bučice manjih kilaža savetujemo šipku od 35cm. Kod ploča razliku imamo samo u završnoj obradi. Gumirane ploče su od metala kao i livene ali je metal dodatno presvučen gumom. Prednost gumiranih ploča je u tome što čuvaju podlogu (parket) vaše kuće tj. stana.

Od broja ploča na šipci i njihove težine(1kg, 2.5kg, 5kg) zavisi kilaža same bučice. Na našem sajtu možete pronaći veliki broj različitih težina bučica, a ukoliko želite neku vašu kombinaciju cenu možete izračunati sami ili pozvati nekog od našeg osoblja za informacije. U slučaju da niste sigurni koja je kombinacija najbolja za vas mi ćemo vam dati stručan savet ali u svakom momentu možete sami izabrati kombinaciju tegova i šipki po vašem izboru.

Cena bučice:

Cena bučice će zavisiti od izbora šipke i ukupne težine i vrste tegova koju izaberete. U ukupnu težinu bučice uračunajte i težinu same šipke koja iznosi negde oko 2.5kg.

Šipka 35cm f30 – cena: 1500rsd
Šipka 38cm f30 – cena: 1800rsd
Liveni teg f30 po jednom kilogramu        – akcijska cena: 260 rsd/kg
Gumirani teg f30 po jednom kilogramu – akcijska cena: 450 rsd/kg
Dostupne težine ploča za bučice: 1kg, 2.5kg, 5kg

Posedujemo i veće težine ploča f30 od 10kg, 15kg i 20kg ali one zbog svog velikog prečnika nisu naša preporuka za montiranje na male šipke od 35cm i 38cm. Njihova osnovna namena je upotreba na benč šipkama veće dužine.

Marka: GimFit
Uvoznik: Capriolo Doo Bačka Topola
Zemlja porekla: Kina
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Dodatne informacije

Težina 32.5 kg

Recenzija

Još nema komentara.


Budi prvi koji ce napisati komentar za: Livena bučica 32.5kg – Ručni teg

Možda će vam se svideti …