Kosa klupa, Klupa za trbušnjake

Kosa klupa, Klupa za trbušnjake

6.200,00 RSD

Out of stock

6.200,00 RSD

Kosa klupa za trbušnjake

TRPI VELIKO OPTEREĆENJE
Odlična za osobe sa većom kilažom
6 nivoa podešavanja
Sklopiva

NAPOMENA* Klupa je domaće proizvodnje i ne poseduje kutiju tako da je NE ŠALJEMO KURIRSKOM SLUŽBOM. Dostupna je za preuzimanje isključivo u radnji. Pre dolaska proverite stanje telefonom!

Dostupnost: Nema na zalihama SKU: 5141 Kategorije: Oznake:

Opis

Kosa klupa

Kosa klupa za trbušnjake sa ojačanim profilima. Idealna za vežbače veće telesne mase. Ojačani profili od gvožđa. Mogućnost većeg opterećenja u odnosu na standardne kose klupe. Mogućnost podešavanja nagiba prilikom vežbanja trbušnih mišića. 6 nivoa nagiba

Kosa klupa omogućava vežbu mišića abdomena. Ukoliko vežbate trbušne mišiće na kosoj klupi dobijate nekoliko prednosti u odnosu na standardno kućno vežbanje bez pomagala. Kosa klupa je tapacirana i trening uz nju će vam biti značajno udobniji. Smanjujete izglede da vam trening postane naporan i neudoban, a samim tim i da odustanete od treninga. Kosa klupa poseduje nekoliko nivoa nagiba. Promenom nagiba menjate i grupu trbušnih mišića koje pogađate prilikom treninga. Nagib se jednostavno podešava izvlačenjem osigurača. Kosa klupa vam omogućava i fiksiranje stopala tako da svu energiju možete usmeriti na uspešan trening trbušnih mišića.

Klupa za trbušnjake

Postoje dve vrste kosih klupa: Klasične kose klupe sa ravnom daskom i kose klupe sa zakrivljenom daskom.

Klasična kosa klupa sa ravnom daskom isključivo služi za vežbanje trbušnih mišića. Dok se kod kose klupe sa zakrivljenom daskom mogu vežbati i mišići leđa. Odnosno poseduje poseban nastavak za hiperekstenziju leđa. Zakrivljenost daske kod ovog modela služi da bi ste mogli izvoditi vežbe za leđa.

U ENDLESS Sport ponudi možete pronaći i kose klupe za trbušnjake sa mogućnošću podizanja u ravni položaj. Idealna klupa za rekreativce koji žele uštedeti prostor u stanu. Nakon treninga trbušnjaka jednostavnim podizanjem zadnje noge ove klupe je možete nivelisati u ravni položaj i nastaviti trening sa tegovima. Preporučuje se za vežbe sa bučicama. Nije predviđena kao zamena za benč klupu.

U zavisnosti od vaše kilaže potražite i odgovarajući model klupe za trbušnjake. U ponudi su laganije klupe koje su prilagođene ženskoj populaciji i muškarcima manje težine. Dok za osobe veće mase savetujemo ojačane modele sa jačim profilima.

Kose klupe vam mogu uz minimalan trud omogućiti da mišiće vašeg abdomena vratite u staru formu.

Marka: Zigom Sport
Proizvođač: Zigom-Sport Beograd
Zemlja porekla: Srbija
Sprava je namenjena isključivo za kućnu a ne komercijalnu i javnu upotrebu
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Dodatne informacije

Težina 15 kg

Recenzija

Još nema komentara.


Budi prvi koji ce napisati komentar za: Kosa klupa, Klupa za trbušnjake