Filter

Klupe za vežbanje, prodaja Beograd, Požeška 150a, Banovo brdo – ENDLESS Sport

Klupe za vežbanje

Klupe za vežbanje za vaš trening. Veliki izbor Benč klupa, Kosih klupa za trbušnjake, Klupa za leđa..

Benč klupe, Bench klupe

Benč klupe su sprave za izvođenje vežbi ravnog i kosog benča. To su osnovne vežbe u svakoj teretani i služe za razvijanje grudnih mišića. Izvode se u ležećem položaju sa ravnim olimpijskim f50 ili običnim f30 šipkama u zavisnosti od težine koju podižemo. Razlika između ravnog i kosog benča je u položaju odnosno uglu daske na kojoj ležimo dok izvodimo trening. Kosi benč pogađa gornji deo grudi dok ravni benč pogađa donji deo grudi. Na određenim modelima benč klupa možemo izvoditi i kontra kosi benč.

Bench-klupe

Kose klupe, Klupe za trbušnjake

Kose klupe (klupe za trbušnjake) su tip klupa koje nam olakšavaju izvođenje vežbi za mišiće abdomena odnosno za trbušnjake. Većina vežbača dok vežba trbušnjake ima problem sa nogama. Gde zaglaviti noge? Gde fiksirati stopala i na miru odraditi trening? Ove klupe poseduju tapacirane delove gde bez problema pre početka treninga fiksiramo stopala. Međutim, nije to i jedina njihova prednost. Daska na njima je uvek tapacirana i omogućuje udobno vežbanje bez žuljanja leđa. Sa druge strane više vežbe abdomena ne moramo raditi u horizontalnom položaju jer uz pomoć kose klupe, trbušnjake radimo pod nagibom. Nagib se uvek može menjati. U zavisnosti od samog modela svaka kosa klupa poseduje nekoliko nivoa podešavanja. Što je kosina veća trening će biti teži i obratno. Uz pomoć gravitacione sile i položaja našeg tela dobijamo veće ili manje opterećenje na trbušne mišiće. Na taj način bez upotrebe dodatnih tegova možemo menjati težinu same vežbe.

Kose-klupe

Klupa za leđa

Klupa za hiperekstenziju ledja Zigom

Klupa za leđa je sklopiva i na taj način će zauzimati manje mesta u vašem stanu nakon završetka treninga.

Poseduje mogućnost podešavanja odnosno izvlačenja tapaciranog dela na koji se naslanjate nogama i na taj način odgovara vežbačima različite visine.

Konstrukcija je izrađena od jakih gvozdenih profila i ima veliku nosivost.

Klupa za leđa je pogodna za kućnu i profesionalnu upotrebu.