Kombinovana benč klupa

Kombinovana benč klupa

17,000.00 RSD

Na lageru

17,000.00 RSD

Kombinovana benč klupa

Profili od gvožđa, nosivost preko 200kg
Mogućnost podizanja do 90 stepeni
Četiri vežbe:
Benč
Kosi benč
Prednje rame
Zadnje rame
Lako podešavanje nagiba na potezač (feder potezač)

Šifra proizvoda: 5117 Kategorije: Oznake:
Pregled korpe

Opis

Kombinovana bench klupa

Na ovom modelu benč klupe možemo izvoditi nekoliko vežbi: ravni benč, kosi benč, prednje rame i zadnje rame.  Nosivost klupe je minimum 200kg plus vežbač. Mogućnost podizanja nagiba do 90%. Klupa je domaće proizvodnje sa mnogo jačim profilima cevi od sličnih kineskih varijanti. Iz tog razloga poseduje i mnogo veću nosivost. Idealna za kućno korišćenje kao i za teretane i fitnes klubove. Uz klupu možete kod nas kupiti i stalke koji su totalno odvojeni od klupe i mogu se podešavati po širini i visini.

Benč klupa je sprava na kojoj možemo raditi vežbe za grudne mišiće. Osnovna vežba na benč klupi je ravni benč koji izvodimo u ležećem položaju. Na većini benč klupa možemo izvoditi i kosi benč jednostavnim podizanjem nagiba daske na kojoj ležimo. Određeni modeli poseduju i dodatke za trening nogu (prednju i zadnju ložu) , leptir dodatke za razvlačenje grudi, skot klupu za biceps i sl.

Lako podešavanje nagiba na potezač (feder potezač) do 90 stepeni. Podesive i leđna i prednja strana (trougao). Prednja strana je podesiva zbog sprečavanja proklizavanja prilikom izvođenja kosog benča i prednjeg ramena. Prilikom izvođenja ravnog benča i zadnjeg ramena lagano se vraća u horizontalni položaj.

Dimenzije:
dužina klupe: 121cm
širina klupe: 29cm
visina klupe: 46cm

Marka: Zigom Sport
Proizvođač: Zigom-Sport Beograd
Zemlja porekla: Srbija
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Dodatne informacije

Težina 30 kg

Recenzija

Još nema komentara.


Budi prvi koji ce napisati komentar za: Kombinovana benč klupa