Kombinovana benč klupa

Kombinovana benč klupa

17.000,00 RSD

Na lageru

17.000,00 RSD

Kombinovana benč klupa

Profili od gvožđa, nosivost preko 200kg
Mogućnost podizanja do 90 stepeni
Univerzalna benč klupa za izvođenje više vežbi
Četiri vežbe:
Benč
Kosi benč
Prednje rame
Zadnje rame
Lako podešavanje nagiba na potezač (feder potezač)

SKU: 5117 Kategorije: Oznake:

Opis

Kombinovana bench klupa – Univerzalna benč klupa

Na ovom modelu benč klupe možemo izvoditi nekoliko vežbi: ravni benč, kosi benč, prednje rame i zadnje rame.  Nosivost klupe je minimum 200kg plus vežbač. Mogućnost podizanja nagiba do 90%. Klupa je domaće proizvodnje sa mnogo jačim profilima cevi od sličnih kineskih varijanti. Iz tog razloga poseduje i mnogo veću nosivost. Idealna za kućno korišćenje kao i za teretane i fitnes klubove. Uz klupu možete kod nas kupiti i stalke koji su totalno odvojeni od klupe i mogu se podešavati po širini i visini.

Benč klupa je sprava na kojoj možemo raditi vežbe za grudne mišiće. Osnovna vežba na benč klupi je ravni benč koji izvodimo u ležećem položaju. Na većini benč klupa možemo izvoditi i kosi benč jednostavnim podizanjem nagiba daske na kojoj ležimo. Određeni modeli poseduju i dodatke za trening nogu (prednju i zadnju ložu) , leptir dodatke za razvlačenje grudi, skot klupu za biceps i sl.

Lako podešavanje nagiba na potezač (feder potezač) do 90 stepeni. Podesive i leđna i prednja strana (trougao). Prednja strana je podesiva zbog sprečavanja proklizavanja prilikom izvođenja kosog benča i prednjeg ramena. Prilikom izvođenja ravnog benča i zadnjeg ramena lagano se vraća u horizontalni položaj.

Dimenzije:
dužina klupe: 121cm
širina klupe: 29cm
visina klupe: 46cm

Marka: Zigom Sport
Proizvođač: Zigom-Sport Beograd
Zemlja porekla: Srbija
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Dodatne informacije

Težina 30 kg

Recenzija

Još nema komentara.


Budi prvi koji ce napisati komentar za: Kombinovana benč klupa