Aqua Ball – Vodena lopta za trening

Aqua Ball – Vodena lopta za trening

9.000,00 RSD

Na lageru

9.000,00 RSD

Aqua Ball – Vodena lopta za trening

Podesiva težina do 15kg max.
Lako pražnjenje i prenošenje
Materijal: Ceradno platno
Boja: Crvena
U setu gratis pumpa za vazduh

Dostupno isključivo preko telefonske porudžbine!
Pozvati i proveriti raspoloživost.

Dostupnost: Dostupno kao narudžbina na zahtev SKU: 15529 Kategorije:

Opis

Aqua Ball – Vodena lopta za trening

Aqua Ball – Vodena lopta kao što joj samo ime govori je fitnes rekvizit za trening koji se puni vodom. Prednost ove lopte za trening je u tome što se nivo vode može menjati, a na taj način i njena težina. Lopta se puni kombinacijom vode i vazduha. Maksimalna težina tj. količina vode u lopti je do 15kg. Voda i vazduh iz lopte se lako mogu dopuniti i isprazniti tako da je izuzetno pogodna za ljude koji aqua ball žele da nose sa sobom na putovanja i sl. Loptu je potrebno prvo napuniti vodom do željene težine (maksimalno 15kg) , a onda je dopuniti vazduhom.

Trening sa Aqua ball je drugačiji i poseban pošto se voda u vreći konstantno pomera u toku vežbanja i izbacuje vas iz balansa. Na taj način aktiviramo i mišiće (stabilizatore) koje je u konvencionalnom načinu vežbanja jako teško aktivirati. Trening sa aqua ball-om povećava stabilnost celog tela kroz pokrete koji disbalansiraju stabilnost  i ravnotežu.

U setu sa aqua ball-om se dobija i pumpa za vazduh. Izrađena je od ceradnog platna koje obezbeđuje dugotrajnost i izdržljivost.

Aqua ball je pre puštanja u prodaju godinu dana testirana u trening centru gde su vežbači bili rekreativci i profesionalni sportisti.

Savet za čuvanje tj. skladištenje Aqua ball: Vodenu loptu čuvajte na sobnoj temperaturi na mestu van domašaja ekstremno toplih i hladnih uticaja kao i van domašaja direktnog sunčevog svetla tj. UV zraka. Lopta nije namenjena za bacanje od pod, šutiranje i sl. Takođe potrebno je voditi računa o oštrim predmetima (staklo i sl.) koji mogu oštetiti loptu pogotovu ako se vežba u prirodi.

Uvoznik: Tuber Sport Doo Beograd

Zemlja porekla: Kina

Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg

Recenzija

Još nema komentara.


Budi prvi koji ce napisati komentar za: Aqua Ball – Vodena lopta za trening