Aqua Bag – Vodena vreća za trening

Aqua Bag – Vodena vreća za trening

9.000,00 RSD

Na lageru

9.000,00 RSD

Aqua Bag – Vodena vreća za trening

Podesiva težina do 25kg max.
Lako pražnjenje i prenošenje
Materijal: Ceradno platno
U setu gratis pumpa za vazduh

Dostupno isključivo preko telefonske porudžbine!
Pozovite i proverite raspoloživost.

Dostupnost: Dostupno kao narudžbina na zahtev SKU: 15524 Kategorije:

Opis

Aqua Bag – Vodena vreća za trening

Aqua Bag – Vodena vreća za trening kao što joj samo ime govori je fitnes rekvizit za trening koji se puni vodom. Prednost ove vreće za trening je u tome što se nivo vode može menjati, a na taj način i težina same vreće. Vreća se puni kombinacijom vode i vazduha. Maksimalna težina tj. količina vode je do 25kg. Voda i vazduh iz vreće se lako mogu dopuniti i isprazniti tako da je izuzetno pogodna za ljude koji aqua bag žele da nose sa sobom na putovanja i sl. Vreću je potrebno prvo napuniti vodom do željene težine (maksimalno 25kg) , a onda je dopuniti vazduhom.

Trening sa Aqua bag je drugačiji i poseban pošto se voda u vreći konstantno pomera u toku vežbanja i izbacuje vas iz balansa. Na taj način aktiviramo i mišiće (stabilizatore) koje je u konvencionalnom načinu vežbanja jako teško aktivirati. Trening sa aqua bag-om povećava stabilnost celog tela kroz pokrete koji disbalansiraju stabilnost  i ravnotežu.

Moguće je izvođenje svih vežbi koje se rade sa jednoručnim i dvoručnim tegovima i ruskim zvonima kao što su čučanj, iskorak i sl.

U setu sa aqua bag-om se dobija i pumpa za vazduh. Izrađena je od ceradnog platna koje obezbeđuje dugotrajnost i izdržljivost.

Aqua bag je pre puštanja u prodaju godinu dana testiran u trening centru gde su vežbači bili rekreativci i profesionalni sportisti.

Savet za čuvanje tj. skladištenje Aqua bag: Vodenu vreću čuvajte na sobnoj temperaturi na mestu van domašaja ekstremno toplih i hladnih uticaja kao i van domašaja direktnog sunčevog svetla tj. UV zraka. Vreća nije namenjena za bacanje od pod. Takođe potrebno je voditi računa o oštrim predmetima (staklo i sl.) koji mogu oštetiti vreću pogotovu ako se vežba u prirodi.

Uvoznik: Tuber Sport Doo Beograd

Zemlja porekla: Kina

Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Dodatne informacije

Težina 0,5 kg

Recenzija

Još nema komentara.


Budi prvi koji ce napisati komentar za: Aqua Bag – Vodena vreća za trening