Traka za trčanje RING 177

Traka za trčanje RING 177

74.000,00 RSD

Out of stock

74.000,00 RSD

Traka za trčanje sa dva motora RING 177

Snaga glavnog motora: 2.5 HP
Dodatan motor za podesavanje nagiba do 15%
Brzina motora: 0.8km/h- 16km/h
15 kompjuterski zadatih programa za trcanje, plus manuelni
LCD ekran plave boje
Kompjuter: Vreme, Kalorije, Brzina, Put, Puls
AIR STEP (vazdušni-prirodni osećaj pri trčanju)
Gazni deo urađen od izuzetnog MDF materijala sa velikom elastičnošću i izdržljivošću
Sigurnosni magnetni kljuc u slucaju pada
Liftuje se nakon korišćenja (zauzme nepun 1m2 prostora)
Poseduje točkiće za premeštanje.
Dimenzija gazne trake: 1300×430 mm
Dimenzija montirane sprave: 167.5x77x139.5 cm
Max težina vežbača: 120 kg
NW-67 kg, GW-70 kg
Garancija: 2 godine
Besplatna isporuka kurirskom sluzbom na celoj teritoriji Srbije.

Dostupnost: Nema na zalihama SKU: 4898 Kategorije: Oznake: , ,

Opis

Traka za trčanje RING 177

Traka za trčanje RING 177  je traka sa dva motora i nosivosti vežbača do 120kg. Pružiće vam užitak trčanja u kućnim uslovima uz odličan odnos cene i kvaliteta. Imate mogućnost trčanja i sa nagibom koji se može lako podizati i spuštati uz pomoć tastera na rukohvatima.

Traka za trčanje

Traka za trčanje je u poslednje vreme postala jedan od omiljenih fitnes sprava kod velikog broja ljudi. Moderan način života nam ostavlja sve manje vremena za fizičke aktivnosti. Preopterećenost poslom, stres i nezdrava ishrana(gojaznost) sve više negativno utiču na ljudski organizam dok u isto vreme sve manje vremena provodimo u sportskim aktivnostima. Traka za trčanje je idealan kućni prijatelj našeg organizma. Uvek na usluzi i dostupna za fizičku aktivnost u kući bez odlaska u teretanu.

Trčanje na traci

Trčanje na traci aktivira veliki broj mišića u našem telu i izuzetno pozitivno utiče na stanje i zdravlje celog organizma. Trčanje i fizička aktivnost su poželjni kod svih starosnih grupa i zbog toga traku za trčanje mogu koristiti svi od najmlađih do najstarijih. Starije osobe i osobe koje su dugo bile fizički neaktivne trebalo bi postepeno da se privikavaju na trčanje. Da bi se izbegle eventualne povrede zglobova i sl. poželjno je krenuti prvo sa hodanjem na traci, a tek nakon toga sa laganim trčanjem na manjim brzinama. Posle duge neaktivnosti potrebno je prvo pripremiti tetive i zglobove na aktivnost, a tek onda početi sa ozbiljnijim trčanjem.

Na svakoj traci postoje tasteri za smanjivanje i povećavanje brzine. Moguće je podesiti brzinu trake od sporog hoda pa do vrlo brzog trčanja običnim pritiskom na tastere. Takođe kod većine modela možete podešavati i željenu visinu nagiba(jeftiniji modeli nemaju ovu mogućnost). U zavisnosti od modela uvek ćete imati nekoliko fabrički podešenih programa koji će kad se aktiviraju sami miksovati brzinu trčanja i nagib i na taj način simulirati trčanje u prirodi. Kod naprednijih modela moći ćete i sami da podesite programe po želji uz fabričke koji su već podešeni. Na displeju možete pratiti brzinu trčanja u km/h, pređenu distancu, potrošene kalorije i sl. Držanjem posebnih pulsmetara na ekranu ćete moći pratiti i vaš puls.

Čak i osobe koji nisu ljubitelji trčanja mogu sebi napraviti dodatne ugodnosti koji će im trčanje učiniti zanimljivijim. Pustite film na TV ili muziku i trčanje se može pretvoriti u pravo uživanje. Loše vreme i nedostatak vremena više neće predstavljati prepreku za redovno vežbanje, a vaša traka će održati vaše srce zdravim i vaše telo u formi.

Marka: Ring Sport

Uvoznik: Ring Sport Doo Obrenovac

Zemlja porekla: Kina

Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Recenzija

Još nema komentara.


Budi prvi koji ce napisati komentar za: Traka za trčanje RING 177