Filter

Orbitrek, prodaja Beograd, Požeška ulica tržni centar 150a, ENDLESS Sport

Orbitrek

Orbitrek je poznat još kao eliptični trenažer ili krostrenažer. Bez obzira kako ga nazivate ova sprava je nezaobilazan inventar svake ozbiljne teretane ili fitnes centra. Samim tim je postao čest izbor i u kućnim uslovima. Ne zauzima previše prostora a omogućava ozbiljan i efikasan trening.

Orbitreci  su uz sobne bicikle omiljeni tip fitnes sprava kod vežbača. Orbitreci su po svojoj dinamici jedan korak ispred ostalih kućnih trenažera. Ukoliko vam je trening na sobnom biciklu jednoličan i dosadan onda je orbitrek prava sprava za vas. Trening se izvodi u stojećem stavu i sve glavne mišićne grupe su aktivne prilikom upotrebe ove sprave. Njegov eliptični pokret vam ne dozvoljava da budete statični prilikom treninga. Aktivira mišiće nogu, zadnjice, abdomena, ramena i ruku. Idealan je za zatezanje i smanjenje telesne mase.

Orbitreci smanjuju stres na vaše zglobove i predstavljaju pravi izbor kod vežbača koji su dugo bili neaktivni. Kod trčanja na traci ili u prirodi zbog neadekvatne sportske obuće i tvrde podloge na kojoj trčite može doći do povrede zglobova ili ligamenata. Orbitrek(krostrenažer) drastično umanjuje izglede za ovu vrstu povrede.  Omogućuje vam dobar kardio trening sa puno dinamike i sa minimalnom količinom naprezanja vaših zglobova i ligamenata.

Krostrenazeri