Dobrodošli u ENDLESS Sport

ISPORUKA KURIRSKIM SLUŽBAMA

na teritoriji cele Srbije

PLATITE NA VAŠOJ ADRESI

prilikom preuzimanja

PORUČITE TELEFONOM

011 75 43 448
063 72 71 599

Cart

Krostrenažer RX 824, Eliptični trenažer

Dostupnost: Nema na zalihama
26,900.00 rsd
Moderan digitalni displej: potrošnja kalorija, vreme vožnje, brzina, pređeni put, scaning, merenje pulsa
8 stepena opterećenja, magnetni prenos
Tezina zamajca 5 kg
Nivelacija u odnosu na povrsinu na kojoj sprava stoji;
Dimenzije montirane sprave: 116x59x160
Za kilazu vezbaca do 110 kg
NW-32 kg, GW-36 kg.

Garancija 25 meseci

NAPOMENA: Besplatna isporuka na celoj teritoriji Srbije

Nema na zalihama

Compare

Krostrenažer  RX 824 Ring Sport

Krostrenažer  RX 824 Ring Sport je trenažer namenjen vežbačima telesne mase do 110kg. Magnetni otpor  sa 8 nivoa koji se ručno podešava.  Tezina zamajca 5kg. Poseduje odličan odnos cene i kvaliteta.

Krostrenažer

Krostrenažer(eliptični trenažer ili orbitrek) je jedna od najzastupljenijih fitnes sprava za kućnu upotrebu. Osnovna namena mu je kardio trening kao i održavanje celokupnog organizma u dobroj formi. Ništa manje bitno u njegovoj upotrebi je i održavanje vitke linije i zatezanje donjeg dela tela(noge i zadnjica). U savremenim uslovima života nam odlazak na posao i ostale dnevne obaveze oduzimaju previše vremena i ne dozvoljavaju redovan odlazak u fitnes centar i teretanu. Krostrenažeri su idalno rešenje za brz i svakodnevan trening. U toku zimskog perioda nam loši vremenski uslovi i niske temperature takođe ne dozvoljavaju šetnju i trčanje u prirodi. Tad je pravo vreme da počnemo sa kućnim vežbanjem. U toj situaciji veliki broj ljudi svoj izbor svodi upravo na krostrenažer.

Nekoliko je razloga zašto je baš krostrenažer sprava koja kupi najviše simpatija kako kod vežbača početnika tako i kod iskusnijih vežbača i fitnes instruktora. Krostrenažer svojim eliptičnim pokretima aktivira sve glavne mišićne grupe u našem telu. Od nogu i zadnjice preko trbušnjaka do gornjeg dela tela uključujući i ruke. Vežbanjem na njemu naše celo telo je aktivno i tu je osnovna prednost u odnosu na sobni bicikl. Vežbanje na biciklu vrlo često može biti monotono i samim tim uticati na vežbača da mu ta vrsta aktivnosti brzo dosadi i da prekine sa treninzima.

Trening na krostrenažeru

Trening na krostrenažeru je najpribližniji trčanju u prirodi ili na traci ali uz osetnu razliku u ceni (u odnosu na trake za trčanje) ali nikako u odnosu na kvalitet vežbanja. Imaćete iste efekte kao i kod klasičnog trčanja s tim što trčanje u prirodi( na betonu ili drugim čvrstim podlogama) i na manje kvalitetnim trakama može izazvati povrede zglobova i ligamenata kod vežbača početnika koji o takvim stvarima neće voditi dovoljno računa. Trening na krostrenažeru u potpunosti rasterećuje naše ligamente i zglobove stopala i kolena. Kružni ujednačeni pokreti bez stresa na naša kolena i stopala su glavni razlog zašto bi krostrenažer trebao biti prvi u izboru prilikom odabira fitnes sprave za trening.

Ukoliko ipak dinamičan trening na krostrenažeru nekako uspe da vam postane monoton nemojte se obeshrabriti i odustati. Pustite omiljenu muziku ili film i učinite da svaki sledeći trening ima određenu novinu. Na taj način možete dovesti vašu liniju i psihofizičko zdravlje na visok nivo, a samim tim podići kvalitet života onako kako ste to oduvek želeli. Kad budete shvatili koliko su trening i fizička aktivnost  bitni za vas. Kad budete videli koliko vam je kvalitet svakog sledećeg dana veći upravo zbog treninga koji upražnjavate biće vam teže da od njega i odustanete. Ponekad mučni trening u početku postane trening sa zadovoljstvom na kraju. Možda je baš krostrenažer sprava koju ste čekali da se pokrenete iz neaktivnosti i otkrijete ponovo svet sporta i fitnesa. A onda samo je nebo granica…

Marka: Ring Sport

Uvoznik: Ring Sport Doo Obrenovac

Zemlja porekla: Kina

Sprava je namenjena isključivo za kućnu a ne komercijalnu i javnu upotrebu

Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Pitanja i ocene

Napišite komentar za “Krostrenažer RX 824, Eliptični trenažer”

Preporučeni proizvodi

Pilates trake

0 out of 5
0 review(s)
1,500.00 rsd

Pilates trake

0 out of 5
0 review(s)
1,500.00 rsd

Trake za pilates

Set od 3 pilates trake različitog otpora
Odlične za veliki broj fitnes vežbi.
Izvrsne za rehabilitacije, zatezanje i oblikovanje tela.
Dimenzije: 120x15cm

Pilates lopta 75 cm

0 out of 5
0 review(s)
1,400.00 rsd

Pilates lopta 75 cm

0 out of 5
0 review(s)
1,400.00 rsd

Lopta za pilates 75 cm

Veličina lopte: 75 cm

Boja: pink, siva, plava

Materijal: PVC

Nosivost: 150 kg

Prijavi se na mail listu

Klikni na dugme

Kontaktirajte nas

 •  

  Strk Endless Požeška 150A, lokal 9
  Beograd, Banovo brdo PIB:104450204 MB:60199388

 •  

  011 75 43 448
  063 72 71 599

 •  

  endlesssport@gmail.com