Istaknuto

Kombinovana benč klupa i Stalci

Kombinovana benč klupa i Stalci

26,500.00 RSD

Na lageru

26,500.00 RSD

Kombinovana benč klupa i stalci

Profili od gvožđa, nosivost preko 200kg
Mogućnost podizanja do 90 stepeni
Četiri vežbe plus čučnjevi za noge: Benč, Kosi benč, Prednje rame, Zadnje rame.
Lako podešavanje nagiba na pozatezač (feder potezač)
Dimenzije klupe:
dužina klupe: 121cm
širina klupe: 29cm
visina klupe: 46cm
Klupa je odvojena od stalaka
Stalci su podesivi po širini i visini
Mogućnost izvođenja čučnjeva za noge na stalcima

Šifra proizvoda: 5114 Kategorije: Oznake:
Pregled korpe

Opis

Kombinovana benč klupa i Stalci

Na ovom modelu benč klupe možemo izvoditi nekoliko vežbi: ravni benč, kosi benč, prednje rame i zadnje rame. Stalci su odvojivi od klupe i možemo ih iskoristiti i kao stalak za izvodjenje čučnja. Širina stalaka je podesiva. Na stalcima se nalaze dodaci koje možete iskoristiti za slaganje tegova. Nosivost klupe je minimum 200kg plus vežbač.

Benč klupa je sprava na kojoj možemo raditi vežbe za grudne mišiće. Osnovna vežba na benč klupi je ravni benč koji izvodimo u ležećem položaju. Na većini benč klupa možemo izvoditi i kosi benč jednostavnim podizanjem nagiba daske na kojoj ležimo. Određeni modeli poseduju i dodatke za trening nogu (prednju i zadnju ložu) , leptir dodatke za razvlačenje grudi, skot klupu za biceps i sl.

Lako podešavanje nagiba na pozatezač (feder potezač) do 90 stepeni. Podesive i leđna i prednja strana (trougao). Prednja strana je podesiva zbog sprečavanja proklizavanja prilikom izvođenja kosog benča i prednjeg ramena. Prilikom izvođenja ravnog benča i zadnjeg ramena lagano se vraća u horizontalni položaj.

Dimenzije klupe:
dužina klupe: 121cm
širina klupe: 29cm
visina klupe: 46cm

Kućne benč klupe:

Kućne benč klupe su namenjene za vežbače amatere odnosno početnike i predviđene su za rad sa težinama od 80-120kg u zavisnosti od kvaliteta same klupe. Uz njih se uglavnom koriste f30 šipke koje imaju sličnu nosivost. Klasična kućna benč klupa uglavnom poseduje stalke koji su spojeni sa samom klupom. Poseduje mogućnost podizanja nagiba i izvođenja ravnog i kosog benča. 

Profesionalne benč klupe:

Profesionalne benč klupe su osnovne sprave u teretani. Idealne su za rad sa šipkama jer omogućavaju dobar i stabilan oslonac prilikom vežbanja. Profesionalne benč klupe su za upotrebu u teretanama, fitnes centrima i na svim ostalim mestima za komercijalnu upotrebu. Njihove konstrukcije su jake i nosivost tih klupa je velika. Izrađene su od masivnih i izdržljivih profila gvožđa. Uglavnom se uz njih koriste olimpijske šipke koje takođe imaju veliku nosivost.

Profesionalna benč klupa može biti: fiksna i kombinovana. Kombinovana benč klupa je odvojena od stalaka i poseduje mogućnost podizanja nagiba do 90% što automatski podrazumeva da na takvoj benč klupi pored kosog benča i klasičnog ravnog benča možemo izvoditi i vežbe za ramena. To su konkretno vežba za prednje rame i vežba za zadnje rame. Takođe profesionalne benč klupe mogu biti i fiksirane za izvođenje samo jedne vežbe. Na taj način klupa dobija na čvrstini i moguće je na njoj bezbedno podizati velike težine.

Prilikom odabira klupe za vežbanje imajte na umu optimalnu težinu koju trenutno dižete i onu koju želite da dostignete. Na taj način možete unapred isplanirati koju opremu treba da kupite i izbeći neugodnost da nakon kratkog vežbanja shvatite da ste kupili klupu koja ne može ispratiti vaše zahteve.

Marka: Zigom Sport
Proizvođač: Zigom-Sport Beograd
Zemlja porekla: Srbija
Prava potrošača: Zagarantovana sva prava kupca po osnovu zakona o zaštiti potrošača

Dodatne informacije

Težina 35 kg

Recenzija

Još nema komentara.


Budi prvi koji ce napisati komentar za: Kombinovana benč klupa i Stalci