Dobrodošli u ENDLESS Sport

ISPORUKA KURIRSKIM SLUŽBAMA

na teritoriji cele Srbije

PLATITE NA VAŠOJ ADRESI

prilikom preuzimanja

PORUČITE TELEFONOM

011 75 43 448
063 72 71 599

Cart

Dečija oprema

Dečija oprema, Oprema za decu, prodaja Beograd, Banovo brdo, Požeška 150a – ENDLESS Sport

Oprema za decu, Dečija oprema

Veliki online izbor opreme za decu: kolica za decu, kišobran kolica, hranilice za decu, karting za decu, tricikli za decu. Sva dečija oprema se besplatno dostavlja kurirskim službama na kućnu adresu.

Dečija kolica, Kolica za bebe

Kolica za decu u raznim bojama. Izaberite kolica za vaše dete i poručite preko online shopa. Dostava kolica je besplatana na taritoriji cele Srbije. Dostavljamo kolica na kućnu adresu sa kurirskom službom.

Kišobran kolica

Kišobran kolica za stariju decu sa više položaja. Lagana i jednostavana za prenošenje i udobnu šetnju sa vašim mališanom.

Decija-oprema

Tricikli za decu

Idealan bicikl na tri točka za vaše mališane sa kontrolom i upravljanjem roditelja preko ručki za guranje ali  i preko volana. Vače dete će moći samostalno da vozi i upravlja, a u isto vreme roditelj će imati kontrolu preko ručki. Dostupni su u raznim bojama i za dečake i za devojčice.

Hranilice za decu

Hranilice za decu su sklopive i lake za premeštanje. Predviđene su za decu od 6 do 36 meseci. U lepim plavim i roze nijansama za vaše devojčice i dečake. Poseduju i sigurnosne kaiševa za veću bezbednost deteta prilikom hranjenja.

Dečiji karting

Dečiji karting koji će obradovati svakog mališana. Poseduje točkove na naduvavanje i ručnu kočnicu na zadnjim točkovima. Pogon je na pedale, a poseduje i menjač sa dva položaja.

Prijavi se na mail listu

Klikni na dugme

Kontaktirajte nas

 •  

  Požeška 150A, lokal 9
  Beograd, Banovo brdo

 •  

  011 75 43 448
  063 72 71 599

 •  

  EndlessSport@gmail.com