Dobrodošli u ENDLESS Sport

ISPORUKA KURIRSKIM SLUŽBAMA

na teritoriji cele Srbije

PLATITE NA VAŠOJ ADRESI

prilikom preuzimanja

PORUČITE TELEFONOM

011 75 43 448
063 72 71 599

Cart

Bicikli

Bicikli, prodaja Beograd, Banovo brdo, Požeška 150a – ENDLESS Sport

Bicikli

U našoj ponudi pored velikog izbora sobnih bicikala koji su idealni za kućnu upotrebu u zimskim i jesenjim mesecima možete pronaći i velik izbor klasičnih bicikala za spoljašnju upotrebu i vožnju u prirodi sa porodicom i prijateljima.

MTB bicikli (Mountain bike)

MTB ili brdski bicikli (mountain bike) su idealni ukoliko vam je dosadila klasična gradska vožnja. Sa MTB biciklom možete voziti van standardnih asfaltiranih saobraćajnica. Vožnja po nepristupačnim brdskim terenima, šumama, blatnjavim putevima se velikom broju ljubitelja biciklizma veoma dopala i zbog toga MTB modeli dobijaju na velikoj popularnosti u poslednjih nekoliko decenija.

Ram bicikla je uglavnom napravljen od aluminijuma ili karbona ali se lako mogu naći i jeftinije varijante sa čeličnim ramom. Volan je širok i ravan i na taj način prilagođen za vožnju po lošim terenima. Gume su takođe znatno širih dimenzija u odnosu na klasične bicikle da bi što lakše savlađivale blatnjave i loše puteve. Broj brzina je mnogo veći nego kod gradskih modela da bi mogli što bolje prilagoditi stepen prenosa raznim uzbrdicama i neravnim terenima. MTB modele zbog svojih zanimljivih karakteristika i velike popularnosti možete pronaći u raznim varijantama sa različitom opremom. Cena bicikla varira od kvaliteta rama i dodatne opreme. Kvalitet opreme i kočionih sistema za vožnju van asfaltiranih deonica može biti od izuzetne važnosti. Najpopularniji su među mlađom generacijom ali ih voze i mladi i stari, muškarci i žene…

Cruiser bicikli

Cruiser modeli su prilagođeni za lagane gradske vođnje sa prijateljima i porodicom. Poseduju upečatljiv i drugačiji dizajn i namenjeni su ljudima koji žele drugačiju i udobnu vožnju sa stilom.

Gradski bicikli (City bike)

Gradski bicikli posebno dizajnirani za gradsku vožnju. Za rekreaciju i vožnju u gradu su pravi izbor. Za razliku od MTB modela na čiji će vas izbor naterati avanturistički duh, gradski bicikli su posebno dizajnirani za sigurnu i kvalitetnu vožnju po gradskim ulicama. Bez obzira da li vozite iz sporta i rekreacije ili vam city bike predstavlja prevozno sredstvo vožnja sa njim će uvek biti sigurna i lagana.

Dečiji bicikli

Dečiji bicikli su specijalno dizajnirani za dečiju vožnju. Poseduju znatno manje ramove. Veličina rama varira od uzrasta deteta. Atraktivni dizajn koji će privući pažnju vaših mališana i probuditi njihov avanturistički duh se ovde podrazumeva. Modeli su u različitim veličinama i bojama prilagođeni i dečacima i devojčicama različitih uzrasta. Modeli za najmlađe su sa pomoćnim točkićima koji će im pomoći da savladaju svoje početne momente na biciklu.

Bicikli

Prijavi se na mail listu

Klikni na dugme

Kontaktirajte nas

 •  

  Požeška 150A, lokal 9
  Beograd, Banovo brdo

 •  

  011 75 43 448
  063 72 71 599

 •  

  EndlessSport@gmail.com